Leerjaar 3

Hier vindt u de projecten die ik in leerjaar 3 op het SiNTLUCAS heb gemaakt en half jaar stage.

Introducing myself

Dit jaar ging school experimenteren met een nieuwe manier voor de mentor klassen. Hierbij voegen ze 2e, 3e en 4e jaars bij elkaar in de mentor klas. Zo kunnen de 2e jaars altijd vragen stellen aan oudere leerlingen. Het eerste deel van leerjaar 3 ga je op stage, dus wist de rest van de klas niet wie jij was. Daarom stuurde ze ons op pad om een introductie filmpje te maken.

 

Stage

Van 1 september 2015 tot 22 januari 2016 heb ik stage gelopen bij SiriusMedia in Echt.
Hier heb ik meegewerkt aan verschillende projecten, zoals de documentaire Onbekend Populair: Gewoon Fred over de sing and songwriter Fred Limpens.

(Trailer gemaakt door SiriusMedia)

Gedurende deze stage periode ben ik buiten de docu ook bezig geweest met het ontwerpen van logo’s, briefpapier en visitekaartjes voor verschillende klanten.

Terug op school

Met deze opdracht kon de AV-docent zien aan welke dingen nog gewerkt moeten worden van bijvoorbeeld; beeld, geluid en licht.
Of je bijvoorbeeld het witbalans, actielijn, geluid zonder ruis al onder de knie had.

 

Spruitjes

Voor het vak Creativity kregen  we de opdracht om het vieze spruitje onder de loep te nemen. Aangezien ik niet zo’n fan ben van spruitjes heb ik het spruitje niet in een positief beeld gezet. Ik heb aan verschillende personen gevraagd wat zij van het spruitje vonden. Veel verschillende reacties, maar mijn nichtje zei iets opvallends: ik eet liever patat!

Hier heb ik een rijmpje op gemaakt en het met een stop motion uitgebeeld.

 

HEBBES.

In het 3e jaar richt je samen met 3 andere klasgenoten een eigen bedrijf op. Dit hebben wij Hebbes genoemd. Van school krijgt ieder bedrijfje een echte klant opdracht. De opdracht voor Hebbes was: maak een website voor Creative Coaching Den Bosch met promotie video.