Leerjaar 4

Hier vindt u de projecten die ik in leerjaar 4 op het SiNTLUCAS heb gemaakt waaronder ik een half jaar stage heb gelopen.

Auto scene

Dit jaar is Audiovisuele vormgeving beter gaan samen werken met Audiovisuele productie. Hier hoort natuurlijk een pittige opdracht bij; een auto scene.

Emergency break

Met de module animeren was de opdracht om een leuke animatie te maken. Toen ik in de trien zat keek  ik naar de noodrem en las dat je er niet aan mag trekken in een tunnel. Meteen kreeg ik een scenario in mijn hoofd en heb dit idee gebruikt om de animatie te maken.

Ontdek je plekje

In december was de Berlijn reis voor mensen die mee wilden. Voor de achterblijvers zoals ik was er een opvullende opdracht. Het oude programma “Ontdek je plekje” namaken over Breda of Roermond. Mijn groepje koos voor Roermond.

Divorce Remake

Voor deze opdracht werden de Vormgevers weer met de Productie mensen gemengt en ging je samen een scene uit een film of serie namaken. Of helemaal na maken, óf een scene kiezen en die in de stijl van een andere film namaken. Wij kozen er voor om hem zo goed mogelijk na te maken.

 

Heb jij wel gestemd?

We hebben ondertussen al heel wat netwerkweken gehad en dit is de laatste zijn voor mij. De opdracht was: maak een filmpje die een maatschappelijk probleem toelicht. Mijn groepje had het over de verkiezingen die er aan kwamen. Met dit filmpje spreken we alle jonge stemmers aan om toch te gaan stemmen.

 

Stage

Momenteel loop ik stage bij omroep Siris in Someren.

 

Meesterproef

Voor mijn meesterproef (eind examen opdracht) heb ik een korte documentaire gemaakt over hoe ze ijs maken.